Szállodánkban 3 darab nagy alapterületű, egymástól jól szeparálható különteremmel is rendelkezik, ahova várjuk céges, ill. családi rendezvényekkel kapcsolatos megrendeléseiket. A termekhez projektorokat, flipchart táblát, laptopot tudunk biztosítani, továbbá kávészünet, valamint hideg étel és italbekészítést igény esetén szintén vállalunk. Különtermeink mindegyike külön-külön, vagy egyes esetekben összenyitva is alkalmasak továbbképzések, konferenciák, oktatások, baráti, vagy családi összejövetelek megtartására.

Budapest terem - Classic Hotel

Budapest terem

Nagy alapterületű, a szálloda földszintjén, a hallból nyíló légkondicionált terem, mely „U” alakú berendezéssel 35 fő, „iskolapad” elrendezéssel 45 fő, „moziszerű” elrendezéssel 80 fő egyidejű elhelyezésére biztosít lehetőséget.
Pest terem - Classic Hotel

Buda terem

Nagy alapterületű, a szálloda első emeleti galériaszintjén található terem, mely „U” alakú berendezéssel 30 fő, „iskolapad” elrendezéssel 40 fő, „moziszerű” elrendezéssel 60 fő egyidejű elhelyezésére biztosít lehetőséget.
Buda terem - Classic Hotel

Pest terem

Kisebb alapterületű, a szálloda első emeleti galériaszintjén található terem, mely „U” alakú berendezéssel 15 fő, „iskolapad” elrendezéssel 15 fő, „moziszerű” elrendezéssel 25 fő egyidejű elhelyezésére biztosít lehetőséget, mely teremből közvetlen kertkapcsolat biztosított.

A Buda és Pest terem igény esetén, és kizárólag zártkörűen biztosított nagyobb létszámú rendezvény esetén, amely lehet akár nagyobb létszámú céges, és lehet akár nagyobb létszámú családi rendezvény, vagy akár esküvő, vagy limitált létszámú fesztiválhelyszín is. A két terem szinteltolása miatt az étkezés és tánc, vagy bemutatók esetén a kiállítási helyszínek fizikailag is és hangulatában is jól elkülöníthetőek, mégis egy légtérben kaphatnak helyet. Ehhez az egy légterű nagy alapterületű rendezvényhelyszínhez kapcsolódóan használható az első emeletei galéria folyosórésze, illetve a kert teljes területe, melynek berendezéséhez tartozik egy hangulatos kerti dísztó csobogóval, illetve napernyőkkel fedett terasz.

A termek technikai felszereltsége azonos: természetes és mesterséges megvilágítás, szellőző rendszer, illetve egyedileg szabályozható klímaberendezés, a termekhez tartozó asztalok és székek, illetve felár ellenében és igény esetén kérhető flipchart tábla papírra és tollakkal, vetítő vászon, hangosítás.

A rendezvénykehez kapcsolódó további szolgáltatásaink: kávészünet, mely tartalmaz igény szerinti mennyiségben és változatban kávéválogatást, teaválogatást, üdítőt, ásványvizet, édes és sós süteményeket, szendvicseket, gyümölcsöket, illetve igény és előzetesen egyeztetett megrendelés szerint reggelit, ebédet, vacsorát.

Minden ajánlatkérést egyedileg bírálunk el.