Kapcsolat

  • 1118 Budapest, Zólyomi u. 6.
  • +36 1 319 7222
  • +36 30 970 7004
  • NTAK regisztrációs szám: SZ19000502
    Szolgáltatás típusa: szálláshely szolgáltató

Egyéb információk:

A 24 órás nyitva tartással működő, és több nyelven beszélő recepció személyzete bármilyen kérdésben, a szobafoglalásokkal, programajánlatokkal, közlekedési információkkal kapcsolatban készséggel nyújt tájékoztatást. Természetesen segítséget adunk városnéző utazások, továbbá múzeum, színház, mozi, és fürdőbelépők vásárlásához, melyek széles választékban a helyszínen is kaphatóak, és természetesen Budapest kártyát is forgalmazunk.

Vendégeink szerint a Classic Hotel nagyon jó ár-érték arányú szállást kínál Budapest elegáns, de könnyen megközelíthető budai oldalán!

Kapcsolat

Megközelíthetőség:

Budapest belvárosa 15-20 perc alatt elérhető a közelből induló számos autóbusz- és villamosjárattal. A város fő látványosságainak nagy részéhez (Budai Vár, Citadella, Erzsébet híd, Váci utca, Astoria, Dohány utcai Zsinagóga, Állami Operaház, Rudas Fürdő, Gellért Fürdő, stb stb…) így könnyedén eljuthatunk.

A szálloda napközben a 139 autóbusszal közelíthető meg a legkönnyebben, és leggyorsabban, a Fehérló utcai megállóból, mely kb 50 méterre található, és közvetlen elérhetőséget biztosít a BAH csomóponthoz, a Déli pályaudvarhoz, vagy a Széll Kámán térhez, ahonnét további átszállással villamossal, metróval, vagy másik autóbusszal percek alatt elérhető Budapest belvárosa, és annak bármely frekventált területe.

A szálloda éjszaka is könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel a város bulinegyedéből. (Villamos: 17, 61; Busz: 108, 139, 140, 140A, 142, 212; Éjszakai buszok: 960, 908, ill. további rövid séta)

A Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről, és Repülőtérre kedvezményes áron tudunk repülőtéri transzfert biztosítani, kizárólag előzetes megrendelés esetén. A Repülőtérről és Repülőtérre BKV-val is el lehet jutni, az aktuális járatokról és azok indulási időpontjairól, illetve az átszállásokról készséggel adunk felvilágosítást recepciónkon, vagy előzetesen e-mailben.

Gépkocsival a városközpontból kifelé, az M1/M7 Autópályák irányában haladva, a BAH csomópont után 450-500 méterre, a Budaörsi úton haladva, a Fehérló utcai kereszteződésben, a lámpánál jobbra fordulva érhető el a Zólyomi út, majd ismét jobbra kanyarodva találja meg szállodánkat, az útkereszteződéstől 50 méterre.

Gépkocsival a városközpont felé, az Erzsébet híd/Centrum irányában a Budaörsi úton haladva, az első balra kanyarodási lehetőségnél, a lámpánál, a Fehérló utcai kereszteződésben balra fordulva érhető el a Zólyomi út, majd azonnal jobbra kanyarodva találja meg szállodánkat, az útkereszteződéstől 50 méterre.