standard egyágyas szoba - classic hotel

Standard egyágyas szoba

standard kétágyas szoba - classic hotel

Standard kétágyas szoba

standard háromágyas szoba - classic hotel2

Standard háromágyas szoba

standard négyágyas szoba - classic hotel3

Standard négyágyas szoba

penthouse apartman-classic hotel

Penthouse apartman

Szoba leírások, felszereltség:

Szobáinkhoz bőséges büfé reggeli kérhető előzetes megrendelés alapján, vagy akár aznap reggel felár ellenében, csak hogy jól induljon a nap. A reggeli mindennap tartalmaz teaválogatást, friss presszókávét, gyümölcsleveket, rántottát, virslit, gabonapelyhet, joghurtféléket, sajtokat, felvágottakat, kolbászféléket, illetve friss édes és sós péksüteményeket, továbbá friss szezonális gyümölcsöt.

A reggelin túl kizárólag előzetes megrendelés alapján lehetőség van limitált létszámú ebéd és vacsora megrendelésre is, melynek megrendelése kizárólag egyedi egyeztetés és egyedi árajánlat alapján lehetséges.

A vendégek kényelmét a recepció mellett található 24 órás bár, billiárd asztal, illetve hangulatos kert biztosítja a szálloda szeparált területén.

Szállodánkban 30 darab szállodai szoba, és 4 darab penthouse apartman található, melyekbe panoráma lift segítségével juthatunk fel. Tágas szobáink többsége felújított fürdőszobával rendelkeznek, valamint mini hűtővel felszereltek, és egyedileg szabályozható légkondicionáló berendezéssel ellátottak. Szobáink berendezése klasszikus, hagyományos szállodai stílust követ, modern takarítástechnológiával és vegyszerezéssel, ügyelve a szobák, a reggeliző, a közös helyiségek, és a különtermek patyolat tisztaságra. Szállodánk teljes területén, így valamennyi szobánkban és a penthouse apartmanokban is tilos a dohányzás, és kisállatokat nem fogadunk.

Valamennyi szobánkban újonnan vásárolt, 70 cm képátlójú „flat-screen” televízió szolgálja vendégeink kényelmét, számos magyar és külföldi kábeltévé csatornával. Kedves vendégeink kényelme érdekében valamennyi szobánkban vízforraló is található teaválogatással és instant kávébekészítéssel, illetve fürdőszobai pipere bekészítéssel is kedveskedünk. Az értéktárgyakat a szobákban található elektromos széfekben helyezhetik el, melynek használata szintén díjmentes. Szobáinkban minihűtő is található, melyet igény esetén, és felár ellenében az érkezésre italokkal feltöltünk, és igény szerint pótlunk. Vendégeink egy-, két-, három-, és négyágyas szobatípusok, továbbá penthuse apartmanok közül választhatnak.

Szállodánk legfelső szintjén négy darab minden igényt kielégítő penthouse apartmant alakítottunk ki 2017 év májusában, ahonnét igazi budapesti városi panoráma tárul vendégeink szemei elé. A legnagyobb penthouse apartmanban nagyméretű jacuzzi-t építettünk be, melyből kiváló kilátás nyílik Budapest legmagasabb pontjára, a Citadellára, továbbá a budai oldal egyes városrészeire.

Gyerekekkel érkező vendégeink részére kényelmes családi szobákat is tudunk biztosítani, továbbá egyes szobáink „connecting door”-al rendelkeznek, melyek segítségével a szobák összenyithatóak, amely módon a hosszabb idejű tartózkodások még kellemesebbé és kényelmesebbé tehetőek. Kisgyermekes családok részére díjmentesen rendelhető babaágy, etetőszék, baba ágynemű és baba fürdető is. Szobáink egy része jóval nagyobb alapterületű, mint az átlagos szállodai szobaméret.